آینه مسی
آینه مس در تمدن ایران
اشکال این آینه ها که غالباً سطح محدب دارند و از مس ساخته شده اند و نمونه هایی از دسته های یافت شده در دشت لوت که مربوط به 3000 سال قبل از میلاد مسیح است و همچنین مربوط به عصر مفرغ که در پایان سوم است. هزاره قبل از میلاد آینه های مسی جایگزین آینه های مسی شد که در نواحی مختلف ایران مانند خوروین، قزوین، املش، گیلان و … یافت می شد که هم دسته دار و هم آینه های پایه دار بوده اند ، که دسته و پایه این آینه را پیکر زنانه تشکیل می داده که آینه را بر روی سر نگه می دارد.
بازتاب نور در آینه مسی
یک آینه مسی که عمدتاً در سیستم های نوری استفاده می شود و بازتابش بالایی در ناحیه مادون قرمز دارد. اما انعکاس آینه مسی در ناحیه ای که طیف نور قابل مشاهده است کم است، در این حالت برای افزایش انعکاس آینه مسی در ناحیه مرئی می توان چندین لایه دی الکتریک از لایه های TiO2 و 2MgF اضافه کرد که باعث پایداری مکانیکی در این آینه میشود.
جنس آینه مس
کشف و ایجاد آینه به نام صنعتگران معروف است و از روایات مهم، آفرینش آبنه را می توان به اسکندر نسبت داد. می گویند وقتی اسکندر به شمشیر خود که سطح صیقلی داشت نگاه کرد، تصویر خود را در آن دید و از آن پس سعی کرد آینه بسازد. که مهم ترین و اولین مصالح، آینه آهن است و به تدریج در متون مختلف آینه هایی از روی، نقره، برنج و همچنین مسی ذکر شده است که هر یک از این آینه ها بر حسب جنسیت به شهر و دیار نسبت داده شده است. از جمله آینه مسی که از فلز مس ساخته شده است به دلیل انعکاس نور زیاد و رنگ زرد آن و به دلیل کیفیت پایین تر از آینه آهنی است و این باعث می شده که همان طور که اشاره شد بیمار لقوه تصویر خود را در آینه مسی مبهم و غیر شفاف ببیند و ناهنجاری های صورت خوذ را محوری تر می دیده.
خدمات شیشه و آینه مرادخانی در زمینه آینه مسی
گروه شیشه و آینه مرادخانی طیف کاملی از خدمات و نمونه های آینه از جمله آینه های مسی و غیره را ارائه می دهد. که با داشتن تجهیزات روز دنیا به تولید و ساخت این محصولات با بالاترین سطح کیفی مشغول هستند، گروه پرسنل این مجموعه یکی از مجرب ترین و متخصص ترین در این زمینه می باشند که برای موفقیت در این زمینه تلاش کرده اند. حضور در بازارهای جهانی که با عزم و اراده مجموعه ای از دانش شیشه را در مسیر پیشرفت قرار دادند.
آینه مسی در درمان های پزشکی
بیماری لقوه که با تخریب ماهیچه های چشم همراه است و سایر قسمت های صورت از جمله ابرو، لب، پیشانی و پوست را درگیر می کند که برای درمان بیماری لقوه همچنین در پزشکی، آینه مسی ارائه می شود. در طب سنتی و در طب جدید، روش درمان، نگاه منظم به آینه مسی است، البته در برخی موارد نگاه کردن به آینه چینی نیز توصیه می شود. نگاه کردن به آینه مسی باعث بهبود اعوجاج و ناهماهنگی صورت می شود. به عنوان یک مرجع معتبر می توان به کتاب حقوقی ابوعلی سینا اشاره کرد که اولین پزشکی بود که نگاه کردن به آینه مسی را توصیه کرد. حتی بعدها نیز بسیاری از حکما و بزرگان در مورد شرایط و الزامات درمان بهتر این روش توضیحاتی ارائه کردند. که می تواند از جمله نوع آینه مسی یا نور اتاقی باشد که در طول درمان در آن هستید. حکیم بزرگ یورجانی در کتاب خود آورده است که وقتی بیمار در اتاق درمان است و به آینه مسی نگاه می کند، اتاق باید نیمه تاریک باشد یا در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرد.
بنابراین می توان فرض کرد که علت انتخاب آینه های مسی برای درمان این پزشکان پایین بودن کیفیت آینه های مسی نسبت به آهن و استیل بوده است. وضعیت ذهنی بیمار است و منجر به نتیجه منفی نمی شود.
آینه مسی در فرهنگ ایرانی
آینه مسی از آنجایی که انسان های اولیه برای اولین بار چشمه ای را در آب و طبیعت می دیدند سعی می کردند خود را بازنمایی کنند، این تحولات تا کنون سفر بزرگی را طی کرده است.بر اساس تحقیقات به دست آمده، قدیمی ترین روش های که انسان ها برای بازنمودن چهره های خود از آن بهره می گرفتند تفال بوده که منشا استفاده از آن ایران بوده که از آن به سایر نقاط کشور ترویج پیدا کرد و از آنجا به سایر نقاط کشور گسترش یافته است. استعاره ها و باورهای زیادی در مورد آینه در امت عادی وجود دارد، بنابراین در باور بسیاری از مردم آیینه گریزان است و از ابیات شاعران بزرگی چون حقانی، عطار، حافظ و غیره استفاده می شود.
آینه در متون و اشعار فارسی بسیار به کار می رود، اصطلاحات ادبی بسیاری از آن به وجود می آید که از آن جمله می توان به آیینه دل، آیینه عبرت، آیینه وحدت و صدها نمونه دیگر از این استعاره ها و آیینه اشاره کرد. در بسیاری از زمینه ها به عنوان مثال در علم استفاده می شود.پزشکی برای درمان انواع بیماری ها مانند آینه مسی یا آینه چینی استفاده می شود که همگی اهمیت این مشکل را نشان می دهند.
آینه مسی در دکوراسیون داخلی
آینه مسی یک عنصر مفید در کاربردهای مختلف در زندگی هر فردی است. علاوه بر این از این آینه برای تزیین و طراحی گوشه های خانه نیز با نصب آینه در قاب زیبا روی دیوار و یا قرار دادن آن بر روی کنسول هماهنگ با سایر لوازم دکوری که اطراف آن را احاطه کرده اند استفاده می کنند.در این صورت علاوه بر این، نقش زیبایی و دکوراسیون نیز در نظر گرفته شده است. البته توجه داشته باشید که آینه شامپاین یا مسی شباهت زیادی به آینه برنزی دارد، اما رنگ آنها متفاوت است، مسی کمی روشن تر است.
آینه های شامپاین یا مسی ترکیبی از قهوه ای و صورتی هستند، اما آینه های برنزی قهوه ای تیره هستند.
به لطف خاصیت انعکاس نور از آینه ها (طلایی، مسی، دودی، برنزی، سفید و …) نور به داخل اتاق شما پخش می شود و فضای اتاق باز و جادار به نظر می رسد. این آینه ها را می توان بر روی سطوح نصب کرد و یا در چارچوب چوبی به عنوان توکار استفاده کرد که جلوه زیبایی خواهد داشت.
می توانید از آینه مسی در جاهای مختلف خانه مانند اتاق خواب کودکان، اتاق والدین، راهروها، راهروها، اتاق نشیمن و غذاخوری، کنسول، در کمد و کابینت، آشپزخانه، کابینت کفش، دیوار پشت تلویزیون، دیوار پشت گلدان، سقف استفاده کنید. از آنها در لبه های دیوارها، ستون ها، حمام ها، توالت ها، رختکن ها، پوشاندن عیوب دیوارها و سقف ها مانند رطوبت و غیره استفاده کنید.
در نهایت به خلاقیت شما بستگی دارد که چگونه محیط مورد نظر را با قیمت مناسب طراحی کنید و خودتان خانه ای رویایی بسازید.
تولید آینه مسی
برای تولید آینه مسی از شیشه شفاف معمولی با رنگ مسی استفاده می شود.
بسیاری تصور می کنند که برای تولید آینه مسی از مس یا جیوه قرمز استفاده می شود در حالی که نوع جیوه یا نقره در فرآیند تولید آینه ثابت است اما از طیف های رنگی مختلف شیشه مانند: شیشه دودی، برنزی و … . برای تولید آینه های رنگی استفاده می شود.
نام دیگر آینه مسی آینه شامپاین است. آینه مسی نسبت به آینه برنزی رنگ روشن و شادتری دارد و بیشتر در دکوراسیون کلاسیک استفاده می شود. استفاده و ترکیب آینه مسی با گچ و ابزار کلاسیک در داخل ساختمان باعث ایجاد طراوت و طراوت و تعادل در فضا می شود.
مزایای استفاده از آینه مسی
آینه مسی به عنوان یک آینه دکوراتیو دارای مزایای مختلفی در معماری و دکوراسیون داخلی می باشد. استفاده از آینه مسی منجر به انعکاس عالی نور در فضا و گردش نور و عمق در هنگام دید و انعکاس انرژی دوگانه در محیط داخلی می شود، زیرا این رنگ انعکاس زیبا و روح انگیز و در نتیجه انعکاس اجسام، محیط را ایجاد می کند. و رنگ ها شاداب تر و صورتی تر به نظر می رسند. علاوه بر این، این آینه می تواند فضاهای کسل کننده را زنده کند، رنگ مسی آن بسیار آرامش بخش است و احساس سکون و بار ذهنی مثبت را القا می کند و حتی دارای خواص رنگ درمانی است.
آینه کاری و تزیین با آینه مسی میراث کهن ما ایرانیان است و در تاریخ و هنر سرزمین ما قدمتی طولانی دارد. آینه مسی را می توان با تمام مصالح ساختمانی مدرن و جدید در ساختمان ترکیب کرد و می توانید آن را با چوب، سرامیک، گچ، آلومینیوم و استیل ترکیب کنید و فضای داخلی جذابی ایجاد کنید.
همانطور که می دانید رنگ مسی به عنوان یک رنگ متالیک در صنایع تزئینی کاربرد فراوانی دارد و در ساخت انواع عناصر تزئینی کاربرد دارد.
این نوع آینه برای استفاده در دکوراسیون مکان هایی که رنگ و فضای داخلی آنها قهوه ای مایل به کرم است گزینه بسیار ایده آلی است. از این آینه می توان در مکان هایی با رنگ سفید نیز استفاده کرد و آن مکان را رنگی تر کرد.
استفاده از آینه مسی با طرح های تزئینی و پازلی همراه با برش، محیط را چشمگیرتر و جذاب تر می کند.